Bukowski Snuttefilt Wolfy

Pris:
139 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Snuttefilt Wolfy
Slut i lager
Snuttefilt, snuttis, baby rug, gossetrasa - kärt barn har många namn. Bukowskis snuttisar är mjuka, goa och roliga,  alla kan hitta sin favorit.

Ett tips är att ha två stycken,  byt ofta, tvätta utan dramatik och det blir ett mer avslappnat förhållande till snuttisfilten. Och om oturen är framme och man tappar bort den ena finns en snuttis kvar att gosa med.

Storlek: ca 30x30  cm
Färg: Varg med turkos kostym
Bukowski Design


Fakta Bukowski gosedjur:
Samtliga produkter är CE märkta enligt testmetod EN 71-1/2. Materialet i nallarna är vanligtvis syntetiskt, vilket är generellt för denna typ av produkt. Detta för att minimera bildning av bakterier och mögel när nallen blir fuktig, det underlättar de tvätten och minimerar allergier. Produkterna är tvättbara i 30 grader handtvätt. Bukowski Design använder inga flammsäkrande medel på produkterna. Ögonen är dragfasta och låsta vilket innebär att de sitter fast ungefär som popnitar i pälsen. Alla babyprodukter har handbroderade ögon, näsor och munnar.
En del produkter har plastgranulat i sig som ger extra tyngd och känsla, dessa ligger dubbelt säkrade i speciella nätpåsar som gör att de inte faller ut även om sömmen skulle spricka. Kulorna är runda och större än 2mm i 3 dimensioner enligt konsumentverkets rekommendationer. Nallarna är generellt stoppade med polyester vilket i sig är vätskefrånstötande, detta gör att de snabbt torkar efter tvätt.