Bukowski Snuttefilt Viggo o Maria

Pris:
139 kr
Inkl. 25% Moms
Friends of Viggo & Maria Baby Rug. Snuttis, baby rug, gossetrasa, snuttefilt - kärt barn har många namn. Mjuk, härlig snuttis med långa öron att bära i och plocka med.

Storlek: ca 30x30  cm
Färg: Beige med ljusblå eller rosa detaljer. Vit med ljusblå eller rosa detaljer.
Bukowski Design


Fakta Bukowski gosedjur:
Samtliga produkter är CE märkta enligt testmetod EN 71-1/2. Materialet i nallarna är vanligtvis syntetiskt, vilket är generellt för denna typ av produkt. Detta för att minimera bildning av bakterier och mögel när nallen blir fuktig, det underlättar de tvätten och minimerar allergier. Produkterna är tvättbara i 30 grader handtvätt. Bukowski Design använder inga flammsäkrande medel på produkterna. Ögonen är dragfasta och låsta vilket innebär att de sitter fast ungefär som popnitar i pälsen. Alla babyprodukter har handbroderade ögon, näsor och munnar.
En del produkter har plastgranulat i sig som ger extra tyngd och känsla, dessa ligger dubbelt säkrade i speciella nätpåsar som gör att de inte faller ut även om sömmen skulle spricka. Kulorna är runda och större än 2mm i 3 dimensioner enligt konsumentverkets rekommendationer. Nallarna är generellt stoppade med polyester vilket i sig är vätskefrånstötande, detta gör att de snabbt torkar efter tvätt.