Bukowski nalle Nora

Ord. pris: 
323 kr
Rea:
226 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
97 kr (30%)
Bukowski nallen Nora i fin röd klänning. 
2 varianter med röd rosett på huvudet och vit spetskrage eller små vita rosetter vid öronen (obs! syns ej på bilden) och röd krage med vit spetskant


Storlek: 40 cm.
Färg: Brun med röd klänning.
Bukowski Design.


Fakta Bukowski gosedjur:
Samtliga produkter är CE märkta enligt testmetod EN 71-1/2. Materialet i nallarna är vanligtvis syntetiskt, vilket är generellt för denna typ av produkt. Detta för att minimera bildning av bakterier och mögel när nallen blir fuktig, det underlättar de tvätten och minimerar allergier. Produkterna är tvättbara i 30 grader handtvätt. Bukowski Design använder inga flammsäkrande medel på produkterna. Ögonen är dragfasta och låsta vilket innebär att de sitter fast ungefär som popnitar i pälsen. Alla babyprodukter har handbroderade ögon, näsor och munnar.
En del produkter har plastgranulat i sig som ger extra tyngd och känsla, dessa ligger dubbelt säkrade i speciella nätpåsar som gör att de inte faller ut även om sömmen skulle spricka. Kulorna är runda och större än 2mm i 3 dimensioner enligt konsumentverkets rekommendationer. Nallarna är generellt stoppade med polyester vilket i sig är vätskefrånstötande, detta gör att de snabbt torkar efter tvätt.