NatureZoo Virkad leksaksmobil

Pris:
349 kr
Inkl. 25% Moms
Slut i lager
Underbart söt leksaksmobil från NaturZoo. Figurerna är ca 10 cm stora och virkade i mjukt bambugarn, med skallra inuti figuren. Färg på ringen är rosa med figurer enligt bild. Diameter på ringen är ca 22 cm.

Materialet är mjukt bambugarn som passar mycket bra till små barn. Fyllningen är förseglad i en extra påse i den virkade figuren. Alla NatureZoo produkter är Oeko-Tex 100 certifierade (= se nedan), CE märkta och följer europiska regler och håller hög kvalité.

Design och tillverkning: NaturZoo, Danmark

Bambugarnet har FSC certificat vilket betyder att miljöhänsyn är taget både vid odling och skörd av bambun. Bambun har egenskaper som gör att den är naturligt motståndskraftig mot bakterier och mögelangrepp och behöver inte besprutas. Växten är en förnybar resurs då man inte behöver plantera nya plantor efter den skördats.

Oeko-Tex® är världens ledande märkning för textilier, läder och tillbehör som testats för hälsoskadliga ämnen. Runt 10 000 tillverkare i nästan 90 länder längs hela den textila kedjan deltar i Oeko-Tex® certifieringssystem som därmed är det mest kända och spridda varumärket i världen för textilier som provats med avseende på hälsofarliga ämnen.